Rólam

Üdvözöllek a blogomon!

Háromgyerekes anyaként igyekszem egyre tudatosabban alakítani a mindennapjainkat. Amióta anyuka lettem, valahogy mindinkább azt éreztem, hogy szeretnék kiszakadni ebből a felgyorsult világból, szeretném jobban megélni a gyerekeimmel töltött pillanatokat, így elkezdtem lassulni és törekedni a tudatos életmódra.
A HáromPötty blog éppen ezért egy olyan tudatos életmód blog, ahol az anyaság és gyereknevelés mellett helyet kapnak a kreatív gyerekkor részeként DIY projektek, felnőtt- és gyerekkönyv ajánlók, hiszen mindannyian nagyon szeretünk olvasni/mesét hallgatni, kulturális témák és otthonszépítő ötletek, valamint a környezettudatos életmód is. És mivel egy ideje kétlaki életet élünk a Balaton és Budapest között ingázva, ezért egyre többször olvashattatok már a Balatonhoz kötődő írást is, ami a szívemhez igazán közel áll.

Együttműködési lehetőségek:

Amennyiben van olyan terméked, szolgáltatásod, ami beleillene a blog és az általam képviselt szemléletmódba és szívesen együttműködnél velem, kérlek keress fel az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: harompottyblog@gmail.com
Facebook: @harompotty
Instagram: @harompottyblog

Az oldalon található összes tartalom kizárólag előzetes engedéllyel, módosítások nélkül és a forrás megjelölésével használható fel.

Köszönöm, hogy olvasod a blogot!

Dóri