Egyéb kategória

Miről szól a blog?

Három gyerekkel az élet olykor kalandos és néha a szó negatív értelmében. Gyakran nehéz összeegyeztetni egy még nem túl nagy, egy még elég kicsi és egy pici igényeit, és akkor a szülők igényeiről még nem is beszéltünk.

Persze sokan mondják, hogy amíg kicsi gyereke(i) van(nak) az embernek, ne akarjon a korábbi (gyerekmentes) életéhez (csak nyomokban) hasonlító életet élni, ki kell böjtölni ezt az időszakot. De mi van, ha az első pár alvásmentes hónap után igenis van igényük kimozdulni, pláne ha van nagyobb gyerek is, akit egyáltalán nem érdekel, hogy a kicsi(k) miatt nem lehet a megszokott dolgokat csinálni?

Mi úgy döntöttünk, hogy pár hónapos kóma időszak után „felkerekedünk”, és megpróbáljuk ugyanúgy élni a mindennapokat, mint amikor még csak egy vagy két gyerekünk volt. Persze mivel több a gyerek, mint a felnőtt, ezért néha akadnak mókás, néha elkeserítő vagy ijesztő szituációk, és egy-egy elindulás is cirkuszi mutatványnak tűnik, azért alapvetően úgy érzem elég jól zsonglőrködünk.

Ez a blog erről (is) szól, hogy hogyan lehet három gyerekkel sütni, főzni, kirándulni, kiállításokra vagy étterembe menni úgy, hogy néha egy szimpla bevásárlás is űrkaland.