DIY

Világító felhő dekoráció gyerekszobába

Ez a dekoráció valójában nem csak gyerekszobában mutat jól, a lakás más helyiségeinek is dísze lehet. Használhatjuk éjszakai fénynek, vagy akár csak esti hangulatvilágításként is. Ráadásul villámgyorsan el is készíthető.

És ahogy korábban megszokhattátok már, szeretem az egyszerű, gyorsan elkészíthető, de ötletes dolgokat, így ezt is roppant egyszerű elkészíteni, emellett mégis mutatós.

Az egész ötlet onnan jött, hogy véletlenül egymás mellé keveredett ez a két világítós eszköz. A felhő lámpa és az égősor. És szikra villant az agyamban, hogy milyen jól nézne ki együtt. Elkezdtem rendezgetni az égősort, hogy nagyjából három egyforma lelógó rész legyen és egymáshoz is, valamint a felhő lámpához is ragasztóval (celluxxal) rögzítettem, hogy ne csússzon el. Kész is lett.

Nálunk egyelőre a gyerekszobában kapott helyett éjszakai fényként, de  biztos vagyok benne, hogy máshol is felbukkan majd a lakásban.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.