Életmód

Egy doboznyi levendula

Ismeritek a meglepetésdobozokat? Egy bizonyos árért megrendelhettek egy dobozt, amiben több termék is megtalálható, de általában nem tudni előre, hogy pontosan mit rejt a doboz, és amikor kibontod akkor derül csak ki, hogy mivel is leptek meg a csomag összeállítói.

Nagyon sok fajta ilyen doboz elérhető már, például gyerekeknek készült verzióban, könyves dobozok, kulturális csomagok, valamint beauty termékek is, és sokszor ezek vegyítve is rendelhetőek. Egyszer én is rendeltem már egyet a gyerekeknek, de fel is hagytam vele, mert csupa olyan termékkel volt telepakolva, amik jók-jók egyébként, de nemigazán volt rá szükségünk. Nem tudom, hogy én voltam peches és pont egy gyengébb dobozt fogtam ki, vagy mi lehetett az oka, de akkor elment a kedvem tőle.

Most viszont lehetőségem nyílt, hogy kipróbáljam a Good Stuff Box Levendula Ünnep! dobozát, ami egy tematikus doboz volt, tehát csupa levendulás termékkel lett telepakolva. Ami nekem már eleve húzóerő volt, mert mindent szeretek ami levendulás. De tényleg mindent.

(Megjegyzésként még annyit, hogy már régebb óta szemezgettem a Good Stuff Box dobozokkal, de nem mertem megrendelni a már fentebb is említett tapasztalatok miatt.)

Sok más rendelős meglepetés dobozzal ellentétben a Good Stuff Box dobozokat 5990 Ft-ért mi állíthatjuk össze a webáruházban lévő termékek közül válogatva, így tehát nem annyira meglepetés, hogy mi érkezik majd hozzánk, de sokan kifejezetten ezt szeretik inkább. Bevallom nekem is szimpatikus ez a megoldás. A dobozba 4 teljes kiszerelésű terméket választhatunk a következő témakörökben: kozmetikumok, lakás dekoráció, könyvek, babaholmik.

Mivel az én dobozom tematikus doboz, ezért több termék lapult meg benne, a márkák közül egy párat ismertem, a nagyobb részüket viszont nem, úgyhogy nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz például a Levendárium Frissítő arcolaja, a Levendula tusfürdő a Lavender Coffee Shop-tól, a Szomódi Levendulás Levendulavíze, vagy a gyönyörű Sofia Michelle Levendulás formaszappan. Mivel imádok olvasni, és sokat is teszem, nagyon megörültem a Gubanc Levendulás könyvjelzőjének, nagyon szép, hogy a KalLavander&Co. Álomhozó levendulás halacskájáról már ne is beszéljek. Ezenkívül a dobozban megtalálható volt még egy palack Levendulaszörp a Prónay-kastély alsópetényi levendulájából, egy utazó kiszerelésű Évca Natural Teafa-levendula tusfürdő, ami a nyaraláskor igazán jól jön majd, továbbá két Ásványvarázs-ékszer Levendulazsák és a gyerekeknek egy Dora Natura Levendulavizes testápoló, ami szintén bármikor jó szolgálatot tesz.

Azt kell, hogy mondjam, a csomag felülírta a várakozásaimat, ugyanis azontúl, hogy fantasztikus illata van mindennek, a doboz is csak úgy illatozott amikor kibontottam, mintha egy levendula mező tárult volna elém, a termékek pedig mind egytől-egyig igényes kézműves termékek gyönyörű csomagolásban. Korábban is írtam már arról, hogy elkezdtem orientálódni a natúr kozmetikumok irányába, ezért a kozmetikumokkal kezdtem az ismerkedést.

Először a Frissítő Arcolajat próbáltam ki, én esténként használtam, és úgy érzem, hogy már 1 hét használat után puhább és hidratáltabb lett az arcbőröm. A gyerekeknek a testápolót egy intenzív úszodai időszakban kezdtük el használni, már csak azért is, mert eléggé kiszáradt a bőrük a víztől, a Levendulavizes testápoló viszont segített ezen. A szörpöt is sokoldalúan használtuk fel, mert ugyan szörpöt is készítettünk belőle, és rendkívül finom volt, de egy vendégség keretében levendulás limonádét is készítettem, ami szintén nagy sikert aratott. Engem  egyébként megnyugtat a levendula illat, kifejezetten szeretem, ha a ruhámon, vagy a bőrömön érzem az illatát, ezért mind a tusfüdők, mind a szappan, és a levendula víz is fantasztikus illatot biztosítottak számomra. Levendulás illatosító zsákot egyébként is mindig szoktam tenni a ruháink közé, pont jókor jött az utánpótlás, mert már eléggé megfogyatkozott a régebbi zsákok illata.

Összegezve: nagyon meg voltam elégedve a csomag tartalmával. Pontosan azt kaptam amit vártam, és amire vágytam. A termékek mind egytől-egyig igényes készítmények, és mivel ismertem a doboz tartalmát, ezért mindenképpen jó választásnak bizonyult, más meglepetés csomagokhoz képest, ahol sokszor kockáztatni kell, hogy vajon mi lapul majd a dobozomban.

Ez a Levendula Ünnep doboz sajnos már nem kapható a Good Stuff webáruházban, de számos más szuper dolgot tudtok összeválogatni. A tematikus dobozok kéthetente érhetőek el, a 4 termék 5990 Ft-ért pedig állandóan kapható, és folyamatosan töltik fel a rendelhető termékeket. Én biztosan fogok még rendelni, mert meggyőzött ez a fajta meglepetésszerzés. Ha nem szeretnétek lemaradni az újdonságokról, érdemes csatlakozni a Good Stuff-os Facebook csoporthoz is.

A bejegyzés a Good Stuffal történő együttműködés keretén belül készült el.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.