DIY

Így készíts gyerekszoba ajtajára névtáblát

Szeretem az egyszerű és gyorsan elkészíthető dolgokat, amik az egyszerűségük ellenére mégis jól néznek ki, vagy ha ételekről van szó, akkor finomak, de gyorsan elkészíthetőek. Legyen szó akár lakberendezési, vagy gyerekekkel együtt készíthető kézműves dolgokról, vagy akár sütés-, főzésről, mindig próbálok az egyszerűségre törekedni, természetesen nem a minőség rovására. Hiszen ebben a rohanó világban a gyorsan elkészíthető dolgok nagyon is jól jönnek, főleg, ha gyerekek mellett vagy velük együtt csináljuk. Ilyen ez a gyerekszoba ajtajára, vagy akár a falra is felrakható név felirat is.

Szükséges hozzávalók:

  • a név/felirat betűi fából (kreatív hobbi boltokban kapható különböző méretekben is)
  • színes, mintás papírok
  • olló
  • ragasztó

Ha ezek meg vannak, akkor nagyon egyszerű dolgunk van, mert csak körbe kell rajzolnunk a betűket azon a mintás papíron, amelyikkel szeretnénk bevonni. Ezután óvatosan kivágni, főleg a betűk belső részénél, majd valamilyen erős ragasztóval (pl. ragasztópisztoly) ráragasztani a fa betűkre a kivágott színes betűket. Amikor megszáradt akkor már csak a végleges helyére kell felragasztani pl. ajtóra, vagy az ajtó mellé a falra.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is. Még több tartalomért keress fel a Facebookon is, ide kattintva tudod megtenni.