Életmód

PomPom Natúr kozmetikumok

Ha nem is teljesen tudatosan, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy kezdek a natúr kozmetikumok felé kacsintgatni, elkezdtem kipróbálni párat, hiszen ezek eddig számomra ismeretlen kozmetikumok voltak. Így most egy natúr kozmetikai márka terméktesztelését olvashatjátok.

Korábban csak a Manna szappanokat ismertem, és próbáltam, mint natúr kozmetikai terméket, az utóbbi időben azonban egyre ismertebbek lesznek és terjednek el más márkák is. Én a PomPom Natúr kozmetikai termékekből rendeltem, és éppen akkor volt valamilyen akció is, s így még plusz termékeket is kaptam.

Az alaprendelésem egy Rózsa virágvizes zselé, egy Arctisztító natúr szappan és egy Édes csók ajakápoló volt, és ezekmellé kaptam még egy arckrémet, amit akkor még nem is lehetett kapni, egy mini Fekete Gyémánt natúr szappant és egy cuki pompom hűtőmágnest. 

Rózsa virágvizes zselé

Ez elsőre nagyon furcsa volt számomra, mert még nem találkoztam ilyesmi termékkel. Ezt azért rendeltem, hogy hidratálja az arcbőrömet. A textúrája nagyon kellemes volt, az illata is finom visszafogott (bár utólag azt hiszem levendulásat rendelnék). Ahogy felkentem az arcomra eleinte úgy éreztem, hogy nagyon húzódik a bőröm, ez az érzés viszonylag hamar abbamaradt, és szinte azonnal éreztem, hogy feltölti vízzel a bőrömet. A későbbiek folyamán ez a húzódás elmaradt szerencsére, mostanában nem érzem már.

Arctisztító natúr szappan avokádó olajjal

Ennek valami fantasztikus illata van. Még ki sem nyitottam a csomagot, már akkor éreztem, hogy valami szuperül illatozik odabent. Nagyon hamar megszerettem ezt a szappant, mert az illatán túl nagyon jól tisztít és hihetetlenül kíméletes a bőrömmel. Az egyik kedvencemmé vált.

Édes csók ajakápoló

És ez lett a másik kedvencem a csomagból. A mandarin illaton túl (amiről nem is gondoltam, hogy ilyen jó is lehet) nagyon puhává varázsolja az ajkaimat. Nekem egyébként hideg időben hajlamos rettenetesen kiszáradni a szám, és csak egy ajakápoló van, ami eddig helyre tudta rakni. Illetve most már kettő, mert tényleg szuper, és gyors segítség az ajkaknak. Ilyet biztosan fogok még rendelni, ha elfogyott.

Neroli Mandarin Illatú Bőrmegújító arckrém c vitaminnal

Mivel ez egy termékminta volt, túl sokat nem tudtam próbálgatni a hatását, mert hamar elfogyott. Az illata finom mandarin illatú, ami elsőre egy picit fura volt, vagy inkább túl intenzív, de csak úgy mint az ajakápolónál, ezt is hamar megkedveltem, és igazából nagyon tetszik. A krém állaga kellemes, nem hagyott ragadós érzést felkenve, úgyhogy alapvetően meg voltam elégedve vele. Lehet, hogy veszek majd egy normál kiszerelést is. 

Fekete Gyémánt Natúr szappan

Ezt mélytisztító hatása miatt rendeltem és meg vagyok vele elégedve. Nem  ezt használom minden nap, hanem a natúr szappant, de időnként úgy érzem erre van szükség inkább, és akkor nagyon jól funkciónál. Jól habzik, az illata is kellemes, nem húzza a bőrömet.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam és kipróbáltam a PomPom termékeket, nekem nagyon megtetszettek, biztos vagyok benne, hogy fogok még rendelni tőlük. Jó szívvel ajánlom érzékeny bőrűeknek, ha szeretnének valami ilyen jellegű terméket kipróbálni. És azt hiszem, hogy a kalandozásaim a natúr kozmetikumok felé is folytatódnak.