Család

A gyerekeim kinőtték a blogot…mi lesz most?

Az elmúlt hónapokban kicsit megrekedtem a bloggal, ugyanis újra kellett terveznem. A blog indulása óta eltelt 5 évben a gyerekeim megnőttek. Persze még mindig gyerekek, de már más mederben folyik az életünk, mint a blog kezdetén. Egyfajta átmenetben vagyunk a kisgyermekes létből a gyerekkorba a kamaszkor felé kacsintgatva. Két kisiskolással és egy nagy ovissal merőben mások már napjaink és az én érdeklődésem is  más felé terelődött, mint amikor kicsik voltak.

Így aztán természetszerűleg a blognak is változnia kell.

Persze az alapértékek megmaradnak, hiszen a mai napig fontos számomra a tudatos- és fenntartható életmód. Ahogy az olvasóvá nevelés vagy a természetjárás is. De a (kis)gyerekes témák mostantól valószínűleg egyre inkább háttérbe szorulnak, hiszen lassan inkább a kamaszkor felé haladunk. És mivel már mindegyik gyermekem a napja nagy részét valamilyen intézményben tölti, ezért az én napjaimat sem a kisgyermekes gondolatok töltik ki.

Mi lesz akkor a blogon?

A blogon terveim szerint több lesz az életmóddal kapcsolatos tartalom. Kulturális-és könyvajánlók, valamint lakberendezéssel és utazással kapcsolatos témakörök is kapnak majd helyet és több lesz a Balatonnal kapcsolatos írás is, ugyanis egy ideje kétlaki életet élünk, így a Balaton szerves rész lett az életünknek. A szívemben eddig is különleges helyet foglalt el, és a blogon is többször olvashattatok már a Balatonhoz kötődő írást: Balatoni  bejegyzések.

A DIY tartalmak is maradnak, sőt remélem, hogy az eddigiektől eltérően más formában is találkozhattok majd velük. Szóval alapvetően marad az irányvonal némi változással, ahogyan én is és a családom is változik. Extra tartalmakat pedig az Instagramon találtok sztorik formájában: HáromPötty insta

 

freepik.com

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, illetve a Pinteresten is megtalálsz.