Család,  Életmód

Boris az ölelnivaló puhaság

Többször is említettem már, hogy mennyire kedvelem az itthoni alkotók termékeit. Különösképpen azért, mert a nagyrészük ezeknek az alkotóknak maguk is édesanyák, akik mertek nagyot álmodni. Emelett természetesen nem elhanyagolható szempont az sem, hogy fantasztikus termékeket készítenek.

Ebben a bejegyzésben több korábbi ilyen ajánlóhoz hasonlóan most egy olyan kézműves alkotót, Anettet szeretném bemutatni, aki megalkotta Borist, az ölelnivaló puha mackót. És azon túl, hogy egy nagyon kedves, pihe-puha állatkáról beszélünk, egy szuper funkcióval is rendelkezik, ami az alábbiakban hamarosan ki is derül, de először a kezdetekről kérdeztem Anettet:

Honnan jött az ötlet, hogy gyerekeknek készíts egyedi termékeket ? És hogyan született meg Boris?
2016-ban született meg Boris. Egy random szabás eredménye! Egy egyedi figurát szerettem volna az akkor pár hónapos kislányomnak. Így készült az első prototípus. A barátoknak nagyon megtetszett és elkezdtek rendelgetni. Utána jött az ötlet, hogy tovább fejlesztem. Nagy átalakuláson ment át, amire elérte a végleges formát.
Igor, a pingvin (Kép forrása: Boris, az ölelnivaló puhaság)
Milyen termékeket találhatunk nálatok elsősorban? Borison kívül készítesz mást is?
Borisnak van egy pingvin barátja, akit Igornak hívnak. Ezen kívül van egy Lilja nevű csörgő, ami szintén a Borisból született.
Lilja csörgő (Kép forrása: Boris, az ölelnivaló puhaság)
Hogyan tudod összeegyeztetni a gyerekneveléssel ezt a tevékenységet?
Én jelenleg főállásban dolgozom, emellett viszem párommal közösen a Borist. Az elején nagyon nehéz volt összeegyeztetni. Főleg úgy, hogy vannak időszakok (pl. karácsony, gyereknap) amikor sokkal több munkánk van. Akkor hajnali 2-3ig is fent vagyunk. Mostmár megtanultam beosztani az időt. Varrni általában hétvégén szoktam. Próbálom úgy összeegyeztetni, hogy legyen időm a kislányomra is.
(Kép forrása: Boris, az ölelnivaló puhaság)
Készülnek új termékek is?
Most debütált egy új, bundás Boris. Ami sokkal, de sokkal puhább, mint a társai. Ezt most, karácsony előtt tettük közzé. (A kiemelt képen látható).
Anett hozzátette még azt is, hogy Boris nem egy átlagos medve. Szeretnék vele azt üzenni, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletesek legyünk, hanem merjünk egyediek és mások lenni.
A Boris amúgy egy fejhez igazodó maci. A füle közötti rész úgy lett kialakítva, hogy az állhoz igazodjon. Így az ölelés is sokkal intenzívebb lesz. Ugye a gyermekek fejlődésében nagyon fontos szerepet játszik az ölelés főleg az első 3 évben. Szerettek volna ezzel különlegeset alkotni.
Azt hiszem ez sikerült is nekik.
Ha szeretnétek ti is ilyen mackót, keressétek fel az oldalukat: borismaci.hu
(A kiemelt kép forrása: Boris, az ölelnivaló puhaság)

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.