Ünnepek

Ezzel ajándékozom meg idén a családom férfitagjait

Mindig gondban vagyok, hogy mit ajándékozzak a családom férfi tagjainak az ünnepekre. Nyilván nem nagy dolgokra gondolok itt, de mégsem szeretnék italt, vagy édességet adni, hanem valami trendi, és személyre szóló ajándékot ajándékoznék nekik.

Apukám és férjem az igazi kemény dió, nekik aztán mindig nehéz kitalálni, hogy mi legyen a megfelelő ajándék. Természetesen, amikor megkérdezem őket, mindig azt válaszolják, hogy nekik nem kell semmi. Na persze, ez egyáltalán nem segítség.

Ezért is örültem meg, amikor megismertem a Trendhim webáruházat, ahol férfi ékszereket és kiegészítőket vásárolhatunk. Itt kezdtem el nézelődni, ahol egyrészt óriási a kínálat, másrészt tudtam, hogy itt biztosan fogok találni valamit életem két legfontosabb férfijának!

A cég Dániából indult el 13 évvel ezelőtt, és hitvallásuk, hogy a kiegészítők, amiket viselünk üzenetet hordoznak rólunk, azt segítenek kifejezni, hogy a hordozójuk miben egyedi.

Általában mi nők is olyan kiegészítőket hordunk, amikkel önazonosak lehetünk, de mégis jól kifejezi a személyiségünket, és gyakran a hangulatunkat is. Hiszem, hogy érdemes a férfiaknak is karakteres kiegészítőket viselniük, korábban vettem már olyan mandzsettát a férjemnek, ami egyszerre volt vicces, de abszolút kifejezte a rajongását is egy bizonyos dolog iránt.

Szerettem volna valami ilyesmit találni neki és apukámnak is, különösen ezután a nehéz év után, amiben mind a ketten jelentősen kivették a részüket a gyerekek körüli teendőkben is.

A Trendhim éppen olyan termékeket kínál, amik egyszerre divatosak, elérhetőek, minőségiek, de legfőképpen kifejezik viselőjének a személyiségét.

A Trendhim webáruházában olyan széles a kínálat, hogy hirtelen nem is tudtam, hogy milyen termékeket nézzek először, hiszen gyakorlatilag mindent megtalálhatunk a karóráktól a bőrtáskákon keresztül a napszemüvegekig , karkötőkig , nyakkendőkig és még annál is többet!

Termékek borotválkozáshoz

Ami különösen tetszett, hogy a rendkívül széles termékpalettának köszönhetően számtalan  kiegészítő közül válogathatunk. Ha párunk mondjuk irodában dolgozik, és gyakran visel öltönyt, vagy elegáns ruhákat, ahhoz is könnyedén

találunk kiegészítőket (pl. nyakkendőtű, mandzsettagomb), de a hétköznapi viselethez is választhatunk innen számtalan meglepetést, ugyanis órákat, ékszereket (óriási választékban), táskákat, pénztárcákat vásárolhatunk, sőt még a borotválkozáshoz és szakállápoláshoz is találunk megfelelő termékeket.

Saját kép

Végül én az ékszerek irányában, és a ruházkodáshoz használatos kiegészítők között kezdtem el keresgélni, és találtam is olyan karkötőket, amik nagyon jól illenek a szeretteimhez, és tudom, hogy szívesen is fogják viselni.

Karácsonyi nyakkendő csomag

Ha még nincs ötletetek, hogy mit ajándékozzatok férfi családtagjaitoknak, szerintem nagyon jó választás szétnézni a Trendhimnél, biztosan találtok valami hozzájuk illő meglepetést! (Karácsonyi termékek is vannak, amik remekül illenek az ünnepi vacsorához!)

A webáruház itt érhető el: Trendhim.hu

Kiemelt kép: unsplash.com

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.

A bejegyzés szponzorált terméket tartalmaz.