Könyvajánló

Még mindig ezeket a hangoskönyveket hallgatjuk

Emlékeztek, hogy az elmúlt években mennyire rászoktunk a hangoskönyvek hallgatására? Nos, ez azóta sem változott. Nagyon szeretjük őket, és szerintem tökéletesen kiegészítik a mesekönyveket, más benyomásokat és élményeket is szereznek a gyerekek a hallgatásuk által.

Mi a hangoskönyvek hallgatását Disney mesékkel kezdtük, és valójában az egyik kedvencünk maradt azóta is ez a sorozat. Remek időtöltés akár otthon, akár utazás közben is.

A jól ismert meséket nem csak meghallgatni tudjátok, hanem az egyes mesékhez tartozó könyvekkel a gyerekek akár saját maguk is könnyedén követhetik a történetet.

Különleges élmény az egész családnak Disney mesékkel: Az oroszlánkirály, Hófehérke és a hét törpe, Aladdin, Némo nyomában, Dzsungel könyve vár rátok is! A Disney Varázslatos Hangoskönyvek gyűjteménnyel különlegessé tehetitek a közös mesélés élményét!

Minden egyes mesekönyvhöz jár egy figura a meséből, amit ha a hangszóróra helyezünk, elindul a mese, és közben a mesekönyvben pedig követhetjük a képeket. Természetesen külön-külön is működik, hiszen a könyvben van szöveg is, így bármikor elolvashatjuk, ha nem szeretnénk meghallgatni és a mese akkor is élvezhető hangoskönyv formában, ha nincs nálunk a könyv.

Rendeld meg most a DeAgostini kiadó rendhagyó sorozatát, mely klasszikus és kortárs Disney mesékből áll. A kiadvánnyal egyszerre olvashatjátok és hallgathatjátok közösen a kedvenc meséiteket!

A sorozat megrendelhető a kiadó weboldaláról https://bit.ly/3nDvUDA. Használd az egyedi promóciós kódodat: disney és előfizetésed mellé egy extra ajándékot is bezsebelhetsz!

Gyűjtsd össze a mesefigurákat, hogy teljes legyen a Disney- meseválogatásod! A gyűjtemény olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a Hófehérke és a hét törpe, Dumbo, Pán Péter, Pinokkió, Az oroszlánykirály, A szépség és a szörnyeteg, de megtalálható benne a Jégvarázs, Toy Story vagy akár a Némó nyomában is. A De Agostini kiadó gyűjteményének minden eleme tartalmaz egy mesefigurát és egy hozzá tartozó mesekönyvet. Helyezd a figurát a hangszóróra és már kezdődik is a mese!

A mese- és hangoskönyv sorozatot tehát azt teszi még különlegessé, hogy a könyvek mellett a figurákat is gyűjthetik a gyerekek és játszhatnak vele a mese meghallgatása után.

Az első lapszámokban Simba és Hófehérke vár rátok. A hangszóró használata egyszerű: feltöltés után csak helyezd a kiválasztott karaktert a hangszóró tetejére és kezdődik a varázslat! A gyűjteményhez tartozó mesekönyvekből pedig te is el tudod mesélni gyermekednek kedvenc történeteit, vagy akár ő is követheti egyedül!

Az előfizetők további értékes ajándékokat kapnak! Részletekért látogass el a kiadó weboldalára!

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! Ha 2022. 08. 30- ig, megrendeled ezt a fantasztikus sorozatot a weboldalról: https://bit.ly/3nDvUDA az alábbi kód: disney segítségével, az előfizetői ajándékok mellett még egy 101 kiskutyás uzsonnás- dobozt is küldenek neked! A prémium előfizetőkre pedig további értékes ajándékok várnak!

Jó szívvel ajánlom ezt a Disney Hangoskönyv sorozatot ha szeretnéd, hogy megismerje gyermeked a te gyerekkorod meséit és akkor is, ha szusszannál egy pár percet, amíg ő meghallgat egy mesét (vagy kettőt).

 

A bejegyzés promóciót tartalmaz.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, illetve a Pinteresten is megtalálsz.