DIY

Születésnapi kreatív könyv

Születésnapi zsúrra egész évben sor kerülhet, hiszen mindig szezonja van, és számtalan fantasztikus ötlettel készülhetünk rá.

Ebben a bejegyzésben egy olyan kiadványt szeretnék bemutatni nektek, amely jól jöhet akár ünnepeltként, akár meghívottként egy-egy születésnap alkalmával.

A Manó Könyvek új születésnapi kreatív füzetéből készítettünk el pár nagyon ötletes parti kelléket, valamint születésnapi ajándékokat.

Maga a könyv gyönyörű színes kiadvány, csodaszép illusztrációk tömkelegével a lapjain. Hihetetlen sok mindent készíthetünk el belőle, én amikor először a kezembe vettem, percekig csak lapozgattam, meg-megállva egy oldalpáron.

A gyerekek is rögtön sorolták a kívánságaikat, hogy miket csináljunk meg a könyvből, így aztán több mindent is kipróbáltunk.

Készítettünk torta formájú mini ajándékdobozt, papírdíszeket, üdvözlőkártyákat, papírcsákót, girlandot, és az a jó ezek többségében, hogy nem csak zsúrok alkalmával használhatjuk fel ezeket, hanem akár kerti partikon, vagy más bulikon is.

Mutatom is, hogy miket készítettünk:

 

Nekünk nagyon tetszett ez a könyv, rengeteg lehetőséget tartalmaz, és még azt is el tudom képzelni, hogy magát a könyvet adjuk ajándékba.

A születésnapi kreatív könyvvet itt tudjátok megvásárolni: Happy Birthday, minden ami szülinap

A könyvet a Manó Könyvek kiadótól kaptuk tesztelésre. Köszönjük!

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.