Könyvajánló

A hónap könyve

Emlékeztek még a Havi 1 könyv projektre? Nagyon sikeres volt, mert sokan kezdtetek el ennek hatására olvasni, sőt én pedig annyira, hogy egy egész könyves blog is kinőtte magát ebből az olvasás népszerűsítési kezdeményezésemből.

Mivel azóta is évről-évre  megdöntöm az elolvasott könyveim számát, jó szívvel mondhatom azt, hogy bevált a projekt! Nálam legalábbis biztosan.

Ezért arra gondoltam felélesztem valamilyen formában ezt a dolgot, de most az egy hónapban elolvasott könyveim közül fogom ajánlani nektek azt, amelyik abban a hónapban a legjobban tetszett / vagy legnagyobb hatással volt rám. Olyan is lesz, amikor megszavazhatjátok majd az instagramon (ITT tudsz követni instán, hogy ne maradj le a könyvekről és a szavazásról), hogy melyik könyvet olvassam el egy adott hónapban vagy melyikről meséljek bővebben.

Az egész onnan jutott eszembe, hogy időnként megszoktátok kérdezni, hogy milyen könyvet ajánlanék, mit olvastam mostanában, ami tetszett, és sajnos a könyves blog is eléggé le van maradva az olvasmányaimmal, úgyhogy igyekszem azt is updatelni jobban.

Szóval gyertek, tartsatok velem és olvassunk közösen remek könyveket!

Bővebben:

Havi 1 könyv

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, illetve a Pinteresten is megtalálsz.