DIY

Nyuszis virágtartót készítettünk

Ismét egy nagyon egyszerű, gyerekekkel is könnyedén elkészíthető DIY projektet készítettünk: tejes dobozból virágtartót.

Én alternatív tejes dobozt használtam, de csupán csak azért, mert ennek a fajtának (amit egyébként inni szoktam) egészen világos a doboza és könnyű volt befesteni.

Az elkészítéshez tehát szükségetek lesz annyi üres és kimosott tejes dobozra, ahány virágtartót szeretnétek készíteni, továbbá egy fehér alapozó festékre, és olyan festékekre, amilyen színűre festitek majd, valamint egy alkoholos filcre az archoz.

A tejes dobozokat először alaposan elmostam, majd megszárítottam. Száradás után nagyjából a felénél elkezdtem kivágni a füles részt, majd körbevágtam, hogy bele tudjuk helyezni a virágot.

Lefestettem két rétegben alapozó festékkel, majd száradás után a színes réteg is rákerült. Amikor ez is megszáradt, nem maradt más hátra, mint megrajzolni az arcát és a füleket.

Mint a kiemelt képen is láthatjátok, nálunk mindegyik másmilyen lett.

Nemcsak virágtartónak jó ez, de akár a húsvéti csokik is kerülhetnek bele, ki mire szeretné használni.

Hamarosan másik nagyon cuki nyuszis dekorációval is érkezem, addig is, további húsvéti tartalmakat itt találtok: HÚSVÉT

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, valamint a Pinteresten is megtalálsz.