Könyvajánló

Ezekkel a hangoskönyvekkel mesehallgatás közben is tanulnak a gyerekek

Talán emlékeztek még arra a bejegyzésre amiben arról meséltem, hogy a gyerekeim mennyire rákattantak a hangoskönyvekre. Nos, a rajongás azóta sem múlt el, sőt, egyre inkább csak fokozódott.

Most már gyakorlatilag minden utazásnál valamilyen hangoskönyvet hallgatunk.

De azokat is szeretjük, amelyet ők maguk tudnak kezelni, mert egyszerűen csak rárakják a hangszóróra azt a figurát, amelyik történetet meg szeretnék hallgatni. (Ezekről a hangoskönyvekről ITT meséltem korábban részletesebben.)

És pontosan ilyenek a legújabb kedvenceik is, a Csodatanya hangoskönyvek a DeAgostini Kiadótól. Ezekkel a mesekönyvekkel és a figurás hangoskönyvekkel a gyerekek megismerkedhetnek a tanyasi élettel, hogy mely állatok élnek egy gazdaságban, és milyen munkák folynak, mit csinál egy gazda egész nap, és az állatok hogyan tudnak neki segíteni.

Ezt a kiadványt a sikeres Csodatanya gyűjtemény inspirálta, a mostani sorozat 80 hangoskönyvfigurát is tartalmaz hangszóróval együtt.

A Csodatanya hangoskönyv sorozat vidéken élő haszonállatokkal, érdekességekkel és kedves történekkel ismertet meg. A könyvek minden kisgyermeket elrepítenek Celesztin és Celesztina mesés birtokára, és az egyes lapszámokban a könyvekkel együtt megkapjuk az ott élő állatok figuráit és a tanya elengedhetetlen elemeit is, úgy mint például egy istállót, kerti eszközöket és egy traktort.

A színes rajzokkal gazdagon illusztrált könyvek fontos és hasznos információkat, tényeket tartalmaznak az állatokról és a tanyasi életről. Minden könyvben két vicces történetet is olvashatunk Celesztinről, Celesztináról, valamint a farm többi lakójáról.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról https://bit.ly/3BDGujG

Használd az egyedi promóciós kódot: CSODATANYA és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

Minden lapszám tartalmaz egy olyan állatfigurát is, amely a speciális hangszóróra helyezve aktiválja a történetek hangfelvételeit, és lehetővé teszik a legkisebbek számára, hogy egyszerre olvassák és hallgassák a történeteket – ezáltal felgyorsítva képességeik fejlődését.

Ha ti is rajongtok a tanyavilágért, ne hagyjátok ki ezt a csodálatos kiadványt! Ez a teljesen egyedülálló sorozat most először kapható Magyarországon, s ti az elsők között fizethettek elő az alábbi linken: https://bit.ly/3BDGujG az alábbi kóddal: CSODATANYA! Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak.

És, hogy miért ajánlom igazán jó szívvel a Csodatanya hangoskönyveit?

Azon túl, hogy a gyerekek érdekes történetekkel tanulhatnak meg számtalan dolgot a gazdaság működéséről és a tanyasi állatokról, néha anyukaként is jól esik pár perc pihenő.

Ezek a könyvek pedig azért is fantasztikusak, mert a gyerekek saját maguk is egyszerűen kezelhetik őket. Könnyű a használatuk:  minden nehézség nélkül rá tudják helyezni az állatokat a hangszóróra, a könyveket lapozgatva követhetik a történetet és közben játszhatnak a többi állattal és figurával.

Az én gyerekeim az elmúlt egy hétben szinte folyamatosan ezt hallgatták, és közben el is játszották a farm jeleneteket, úgyhogy ez egy remek kis interaktív játék.

Ha ti is szeretitek az állatos meséket, vagy ha még csak most ismerkedtek a tanyasi állatokkal, akkor is jó szívvel ajánlom a Csodatanya hangoskönyveket, mert a gyerekeket valósággal lenyűgözi, hogy önállóan mesét hallgathatnak, és játék közben pedig csak úgy repül az idő.

 

 

A bejegyzés promóciót tartalmaz.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, illetve a Pinteresten is megtalálsz.