Életmód

Kismama anya magazin

Már kapható a kismama magazin különszáma az anya magazin, ami immáron nem csak a gyermek 3 éves koráig szólítja meg az édesanyákat, hanem egészen a kamaszkorig kaphatunk tanácsokat, olvashatunk érdekes cikkeket magas színvonalon.

Anyaság, gyereknevelés, életmód, háztartás, nagyvilág, utazás – ezekkel a címszavakkal jellemezhetném az újonnan megjelent anya magazint, de ennél sokkal többet tartalmaz, rengeteg izgalmas, figyelemfelkeltő cikk, melyeknek valóban van mondanivalója, és szívesen olvassuk.

Korábban olvastam a kismama magazint, igaz nem rendszeresen,  de egy idő után úgy éreztem bőven kinőttük, semmi újat nem tudott mondani már, éppen ezért örülök, hogy most megjelent az anya magazin, mert a gyerekek életkorának előrehaladtával megjelennek olyan problémák is, mint például a mobil- valamint internethasználat, vagy a kamaszkor nehézségei, a szexuális edukáció. A gyereknevelési témákon túl utazáshoz, háztartáshoz és a környezettudatos életmódhoz is találunk tanácsokat, tippeket.

Továbbá olyan érdekes cikkek is helyet kaptak, hogy hogyan küszöböljük ki az ordítást a gyereknevelésben, hogyan neveljünk magabiztos gyerekeket, milyen egyedülálló anyának lenni, vagy hogyan kezeljük le a kamaszok lázadását? Tippeket olvashatunk a munkába történő visszatéréshez, továbbá a nyári szünidő eltöltéséhez is.

Mindezeken túl számos érdekfeszítő írást találhattok még benne, véleményem szerint minden anyuka megtalálja a cikket, ami érdeklődési körének megfelel.

Ha kedvelitek a széles témakört felölelő színvonalas cikkeket, akkor ezt a magazint jó szívvel ajánlom, én megtaláltam benne mindent, amit egy magazinban szeretek, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is olvasni fogom.

A magazint a Central Médiacsoport kiadótól kaptam, amit ezúton is köszönök nekik, mert nagyon tetszik.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.