Életmód

Kedves 2024. legyél kérlek jó!

Idén nem teszek semmilyen fogadalmat, mert már nagyon másképp látom a dolgokat, mint a korábbi években. Az elmúlt egy évben sokkal fontosabb lett a most megélése bármi másnál.

Amikor elkezdtem ezt a blogot írni, úgy tűnt nagyon sínen van az életem. Volt 3 pici gyönyörű gyerekem, túl voltam ugyan egy komoly betegségen, de minden eredményem jó volt, sokáig úgy tűnt elfelejthetem a nehéz éveket, lubickoltam az életemben.

Az elmúlt 4-5 év azonban hihetetlen kemény volt. Évről évre nehezebbé vált minden: kiújult a betegségem, amit folyamatosan figyelni kell, közben lett egy másik is, ami miatt teljes életmódváltásra volt szükségem, és jelenleg úgy áll a helyzet, hogy jövő évre is jut egy újabb betegség, ami nagyon valószínű, hogy az előzőek következtében alakult ki.

Fura dolog ezt megélni.

Egyrészt a testem kihordott és táplált három egészséges gyermeket (amiért nem lehetek elég hálás), egész életemben sportoltam vele, most is képes vagyok heti 2-3x  jó pár kilométert lefutni vele, de mégse működik teljesen jól.
És közben három gyerekkel kezdtünk idén új életet, költöztünk, új iskolát kezdtünk, új munkám lett, és mindeközben csak azt szeretném az új évre, hogy legyen végre egy kicsit zökkenőmentesebb, mint az elmúlt években volt, hogy ne rettegjek idén mivel kell majd megküzdenem, hogy csak folyjanak a mindennapok a maguk lassú medrében.

Szóval 2024. kérlek legyél csak egy kicsit jó, nincsen semmilyen más elvárásom, minden jó maradjon így, ahogy most van.

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy látogass el további tartalmakért a  Facebook és Instagram oldalamra, illetve kreatív ötletekkel pedig a Pinteresten is megtalálsz.